Hondenproblemen

Ben je de verbinding kwijt met jouw beste vriend?
Ik kan jullie helpen om die mooie connectie terug te vinden.

A dog, man’s best friend …

Jouw hond is niet zomaar ‘een hond’ of zomaar ‘een dier’.
Ik ga ervan uit dat het jouw beste vriend is toch? Diegene die altijd als eerste naar jou toekomt als je thuiskomt na een lange dag.
Diegene die altijd blij is met wat aandacht, een aai over zijn bol of een wandeling.
Diegene waarbij je troost vind als het even minder met je gaat.
Diegene die er altijd is voor jou.

Soms vergeten we dat wel eens.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Alle dieren zijn hier om ons te helpen. Om ons dingen te tonen. En omdat het dieren zijn, zijn ze een beetje ‘beperkt’. Ze hebben enkel hun gedrag om iets duidelijk te maken. Vooral honden, die heel dicht bij ons staan, willen niets liever dan ons helpen. Het probleem is dat wij er vaak niet in slagen om hun ‘boodschap’ te ‘verstaan’ of er niet in slagen om helder te krijgen wat ze ons nu eigenlijk willen duidelijk maken.

Maar weet dat honden een spiegel zijn. En dat maakt het best wel confronteren. Soms ‘willen’ we niet zien wat onze hond ons toont.
We zitten te vaak in ons ‘hoofd’ We laten ons doen en laten bepalen door de malle ratrace van het leven. En vaak komt wat we ‘doen’ en wat we ‘voelen’ niet overeen.

Maar tegen honden kan je niet liegen. Ze spiegelen jou keer op keer datgene wat ze voelen en zien in jou. De onbalans die ze waarnemen. En dit doen ze niet om jou te pesten, nee, ze willen jou daarmee helpen.

Het vraagt moed …

Het is aan ons om onze verantwoordelijkheid op te nemen en ons aandeel in het probleem te durven (h)erkennen. Ondanks het feit dat er vaak wel een probleem dient aangepakt te worden bij de hond in de vorm van training, vraagt het ook dat je naar jezelf durft te kijken.

Indien je dat niet kan, of je daar niet bewust van bent, dan krijg je het gevoel dat je jouw hond niet meer ‘verstaat’. Je verliest de connectie en het wordt de hond die een ‘probleem’ heeft, de hond die moet getraind worden.

Maar zo zie ik het niet. Het is nodig dat ook jij bereidheid toont om de beste versie van jezelf te willen worden. Pas dan kan die verbinding tussen jullie worden hersteld en kan jouw hond terug jouw ‘beste’ vriend worden.

Probleemgedrag

Doordat we er maar niet in slagen om te verstaan wat onze hond ons wil vertellen, kan dit tot door herhaling leiden tot probleemgedrag. Of tenminste, we ‘denken’ dat onze hond een ‘probleem’ heeft.
Jouw hond zal jou steeds blijven tonen wat er in jou omgaat. En hoe vaker je dit negeert, hoe ‘duidelijker’ jouw hond dit aan jou zal proberen tonen.
Als jij je hier niet van bewust bent, dan kan dat gaan escaleren. Het gedrag van jouw hond lijkt dan opeens heel erg onaangenaam.

Meestal gaan mensen pas echt aan de slag met hun hond, op het moment dat het probleem niet meer kán genegeerd worden of écht storend wordt.

Maar het is nooit te laat. Het is nooit te laat om meer bewustzijn te gaan krijgen over jezelf én jouw hond. En eens je daarin slaagt, zal je zien dat je die prachtige connectie en het vertrouwen in elkaar kan terug vinden.

‘Samen’ aan de slag gaan

Dus er samen klaar voor zijn en samen aan de slag gaan. Want een probleem met jouw hond kan je niet zomaar ‘oplossen’ zonder ook aan jezelf te werken. Het gaat hand in hand.

Het is de enige manier om opnieuw vanuit onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen met jouw hond te kunnen omgaan. Samen groeien en terug die mooie unieke verbinding herstellen tussen jou en jouw hond? Is er iets mooiers dan dat?

Ik kan jou helpen om weer in harmonie met jouw hond om te kunnen gaan én ook het ‘probleemgedrag’ aan te pakken.

Als jij je kan openstellen voor datgene wat je met jouw ‘mind’ niet kan verklaren, maar wél de realiteit is, dan zijn we een match.

Hoe ga ik te werk?

Je hebt de keuze uit een huisbezoek met een verslag of een langer durend traject.

Als je kiest voor het huisbezoek dan kom ik bij jou thuis op bezoek. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak én een oplossing voor jullie probleem. Indien gewenst kan dit ook online. Achteraf ontvang je een uitgebreid verslag én behandelingsplan via mail.

Je kan er ook voor kiezen om er meteen diep in te springen. Zie het als een soort spiritueel traject dat je samen met jouw hond kan doen. Een investering in jullie groei en connectie.
Bij dit traject voer ik allereerst een telepatisch gesprek met jouw hond, gevolgd door een consult met jou (online of ter plaatse).

Met de informatie die ik daaruit verkrijg stel ik een behandelingsplan op om de problemen aan te pakken.

Ik doe ook bij jou en jouw hond een Energetische Healing om blokkades te verwijderen die jullie groei, ontwikkeling en healing in de weg staan.

Gedurende onze samenwerking bied ik 7/7 ondersteuning en begeleiding aan via WhatsApp.

Je staat er dus nooit alleen voor!

“Dogs are not our whole world, but they make our lives whole.”

~ Roger Caras ~

Ben je er klaar voor?

Wil je weer in jouw kracht staan? Wil je (h)erkennen wat je voelt en ben je klaar om jouw authentieke zelf te zijn en op deze manier ook de problemen die je ervaart met jouw hond aan te pakken? Dan ben ik de persoon voor jou!

Laten we samen aan de slag gaan en het leven van jou en jouw hond gaan optimaliseren, zodat de vertrouwensband wordt hersteld en je weer gaat geloven in jezelf én in jouw hond.

Hieronder vind je de mogelijkheden om met mij samen te werken. Kijk en ‘voel’ vooral wat het beste bij jullie past.

En vergeet niet … op deze manier samen werken is werkelijk transformerend voor jou en jouw hond!

Huisbezoek

Wat houdt een huisbezoek in?

 • Je kan kiezen tussen 1 huisbezoek ter plaatse in jouw vertrouwde omgeving (excl. kmvergoeding)
  OF een
  online consult (+/- 90 min.)
 • Verslag (mail)
 • Behandelingsplan probleemgedrag (PDF via mail)

 

Jouw investering: 275

6 weken Traject

Gedurende 6 weken gaan we samen aan de slag en blijven we met elkaar in verbinding.

Wat houdt dit pakket in?

 • 1 Gesprek met jouw hond + verslag (PDF)
 • 2 Consulten online (+/- 90 min.) of ter plaatse (excl. km vergoeding)
 • Behandelingsplan probleemgedrag
 • 1 Energetische Healing voor beiden
 • 7/7 ondersteuning via WhatsApp 6 weken lang
  (je staat er niet alleen voor!)

 

Jouw investering: 2288

Hallo prachtig mens

Ik heb er altijd al van gehouden om dieren en mensen te helpen,
dus graag zou ik ook jou willen ondersteunen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Liefs,