Iedere dag een Gilded Tarot Dagkaart!

Kies hieronder jouw tarot dagkaart voor maandag 17 juni 2024. Hou een vraag in gedachten waar je vandaag een antwoord voor zoekt of vraag welke boodschap jij vandaag mag ontvangen. Je kunt ook zomaar een kaart kiezen en je laten verrassen. Jouw tarot dagkaart kun je op elk willekeurig moment tijdens jouw dagelijkse routine trekken.

Ik zie je morgen graag weer voor een nieuwe kaart!

Wil jij graag een persoonlijke reading?

Voel dan hieronder welke reading jou het meeste aanspreekt!

Indigo
Souls Reading

Deze reading kan jou werkelijk op elke relevante vraag een antwoord bieden op dit moment in jouw leven. Het is een uitgebreide reading die jou een diepgaand inzicht verschaft in gelijk welk topic dat jou bezig houdt (bijv. liefde, werk, jijzelf, thuissituatie, toekomst, enz…).

Video-format
(+/- 20 min)

99€

Is dit iets voor jou?

Indigo
💥Spoed💥
Reading

Deze legging geeft jou razendsnel die antwoorden en inzichten die je nodig hebt over de specifieke situatie waarover jij meer te weten wilt komen (liefde, werk, obstakels, persoonlijke groei, enz …). De spoedlegging wordt binnen de 2 werkdagen bezorgd via mail.

Video-format
(+/- 40 min)

175€

Is dit iets voor jou?

Past Life Reading (vorig leven)

De Past Life Reading gunt jou een diepgaande blik op één van jouw vorige levens. Wie was je, wat deed je, wat waren de belangrijke aspecten in dat leven? Een reading uit een vorig leven kan jou heel wat inzichten geven over hoe je nu in het leven staat en de obstakels die je nu in dit leven tegen komt.

Video-format
(+/- 40 min)

155€

Is dit iets voor jou?

Divine Love Reading

Dit is een energetische reading over de verbinding tussen jou en jouw Soulmate, Twinsoul of Twinflame. Met andere woorden met jouw ‘Divine partner’.
Hierbij wordt zowel het eigen proces als dat van beiden belicht, de connectie zelf en de eventuele obstakels waar jullie tegenaan lopen. Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Video-format
(+/- 40 min)

155€

Is dit iets voor jou?

Hallo prachtig mens

Ik heb er altijd al van gehouden om dieren en mensen te helpen,
dus graag zou ik ook jou willen ondersteunen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Liefs,