Horse Blueprint

Jouw paard terug naar diens blauwdruk

Horse Blueprint

Er zijn veel paarden die geen paard meer kunnen zijn. En dan beginnen de problemen. Deze paarden kampen vaak met gezondheidsproblemen, vertonen problematisch gedrag en lijken lusteloos, terwijl de wetenschap niet altijd de oorzaak kan vinden. De eigenaren weten vaak niet meer hoe ze hun paard kunnen helpen. Maar wat ze wel weten is dat ze het beste voor hun paard willen.

Dus heb jij een paard waarmee je de verbinding kwijt bent? Een paard dat zich niet goed in zijn vel voelt? Waarvan je ‘weet’ dat er iets is, maar je maar niet snapt hoe je kan helpen?

Dan is Horse Blueprint iets voor jouw paard!

We nemen jouw paard mee terug naar diens unieke blauwdruk. Datgene waar de ziel van het paard voor heeft gekozen om hier op aarde neer te zetten. Het is te vergelijken met een totale “reset”. De nadruk ligt steeds op energetische verbinding, connectie én respect voor jouw paard.

Binnenkort meer info!

Hallo prachtig mens

Ik heb er altijd al van gehouden om mensen en dieren te helpen, dus graag zou ik ook jou willen ondersteunen. Ik wil jou tonen dat door je open te stellen en ‘out of the box’ te denken, je zoveel meer kan bereiken in je leven dan je zelf denkt te kunnen verwezenlijken. Je bent niet alleen!

Heb je vragen over Horse Blueprint?
Neem dan gerust contact met me op.

Liefs,