Samenwerken

Ik heb er altijd al van gehouden om mensen en dieren te helpen, dus graag zou ik ook jou willen ondersteunen. Ik wil jou tonen dat door je open te stellen en ‘out of the box’ te denken, je zoveel meer kan bereiken in je leven dan je zelf denkt te kunnen verwezenlijken.

Ik heb een aantal mooie diensten opgesteld die je daarmee kunnen helpen. Ik nodig je van harte uit om te kijken wat het beste bij je past. En heb je een vraag over een van mijn diensten neem dan gerust contact met me op. Ik kijk naar je uit.

Praten met jouw dier

Ben jij ook razend benieuwd wat er nu precies omgaat in het hoofd van jouw dier?

Wil jij een boodschap doorgeven of jouw dier beter begrijpen?

Laat mij jou helpen!

Paardenproblemen

Laten we samen aan de slag gaan en het leven van jou en jouw paard gaan optimaliseren, zodat de vertrouwensband wordt hersteld en je weer gaat geloven in jezelf én in jouw paard.

Laat mij jou helpen!

Energetische Healing

Voelt jouw dier zich niet zo goed in zijn vel maar vind je de oorzaak niet?

Wil jij jouw dier ondersteunen met een Energetische Healing?

Laat mij jouw dier helpen!

Hondenproblemen

Ben je de connectie met jouw hond kwijt? Vertoont jouw hond probleemgedrag?
Ik kan jou helpen om weer in harmonie met jouw hond om te kunnen gaan én ook het ‘probleemgedrag’ aan te pakken.

Laat mij jou helpen!

Reading met Tarotkaarten

Tarot kaarten zijn al eeuwen oud en verschaffen duidelijkheid, met name in die situaties waar je het zelf even helemaal niet meer weet. Ik help je op weg door jou net die inzichten te geven die jij nu nodig hebt. Zo help ik jou om weer in jouw kracht te gaan staan.

Laat mij jou helpen!

Coaching Traject ‘Back to Flow’

Speciaal voor jou ontwikkelde ik het traject ‘Back to Flow’ waarin we gedurende 5 weken nauw gaan samenwerken. Dit geeft jou de mogelijkheid om stap voor stap, op jouw tempo, samen met mij te gaan uitzoeken waar je heen wil in dit leven.

Laat mij jou helpen!