Toen ik met de auto huiswaarts reed langs een bosrijke straat was ik helemaal verzonken in gedachten. Opeens sprongen er 2 reeën de straat op om over te steken, vlak voor mijn auto. Ik schrok, minderde vaart en keek vol ontzag naar de grote sprong die de 1e ree nam naar de overkant van de straat. De 2e ree stopte midden in de straat, keek me een fractie van een seconde aan en keerde toen snel terug naar de plaats waar ze vandaan kwam. Ik bleef traag verder rijden, kijkend of er nog reeën aankwamen die zouden oversteken, maar ik zag geen reeën meer. Op dat moment wist ik al dat het zien van deze reeën een boodschap inhield voor mij, maar ik was met te veel andere dingen bezig op dat moment om deze al te kunnen ontvangen.

Tot rust komen

Toen ik later helemaal ontspannen op mijn shakti-mat lag en genoot van het warme tintelende gevoel in mijn rug, kwam het inzicht binnen. Ik kon opeens heel duidelijk zien wat de boodschap was.
Net zoals de 2 reeën elk een andere kant opgingen, was deze boodschap er ook één die een tweestrijd toonde in mezelf. Ze hielden mij een spiegel voor over datgene wat zich afspeelt in mijn leven.

Een dubbele boodschap

De eerste ree die vol zelfvertrouwen de baan oversprong en ook werkelijk ‘de sprong’ waagde, stond symbool voor het deel in mij dat ‘wil’ vertrouwen en ‘wil’ springen en ‘wil’ geloven dat het Universum voor mij zal zorgen. Zolang ik erin slaag net díe dingen te doen die me blij maken én in de modus van ontvangen blijf, afgewisseld met het nemen van de nodige intuïtieve stappen. De ree staat voor het diepe geloof in mezelf en het geloof dat het Universum mij alles zal brengen wat ik wens en wat ik nodig heb. The Universe has my back!

De 2e ree die verschrikt terugkeerde stond symbool voor mijn angsten, voor het ‘wat als’-verhaal dat af en toe doorheen mijn hoofd flitst. Voor mijn ego die me liever klein houdt en me terug wil trekken vanuit het onbekende naar het gekende, naar de gouden kooi, naar de overtuigingen van ‘hoe het zou moeten’ zijn, naar die plaats waar mijn angsten me gevangenhouden.

Een spiegel voor mezelf

En dat is ook wat er gaande is in mijn leven, alhoewel ik er steeds vaker in slaag om aan de kant van ‘het geloven’ te blijven, duiken de angsten af en toe op. Dan slaat de twijfel toe en nemen oude overtuigingen, woorden van anderen en mijn ego het even over. En dat is normaal. We zijn namelijk allemaal ‘gebrainwasht’ door de huidige maatschappij over ‘wie’ we moeten zijn, wat we ‘moeten’ doen, hoe we het moeten doen en over wat wel hoort en wat niet hoort. Dus af en toe wordt je daar terug ingezogen, vaak zonder dat je het beseft.

Mijn ego

In het begin dacht ik dat mijn ego het vaker begon over te nemen, maar als ik het zo bekijk, dan besef ik dat het helemaal niet zo is. Ik ben me er gewoon steeds sneller van bewust als het gebeurt, zodat ik het steeds sneller kan tegengaan en terug kan keren naar mijn vredige staat van ‘geloven’. En het leuke is dat ik ook steeds vaker bevestiging krijg van het Universum dat het ‘geloven’ werkt. En dat is heel erg fijn om te ervaren.

Want ik weet en voel dat als je in je hoofd gaat zitten, als je op een ‘rationele’ manier beslissingen neemt, dat het nooit de beslissingen zijn die zijn bestemd voor jouw ‘ziel’. Het vraagt dat je even afstand neemt van de dingen, tot rust komt en ‘toelaat’ dat de antwoorden vanzelf komen. En geloof me, ze komen. Misschien niet wanneer je het verwacht, misschien ook niet ‘hoe’ je het verwacht, maar ze komen. En bij mij komen de antwoorden meestal van dieren. Enerzijds omdat ik me heel vaak omring met dieren en ze ook gewoon vaak onverwachts op mijn pad komen, maar ook omdat dieren hier nu eenmaal zijn om ons verder te helpen op ons pad. Ook zij zijn zielen die hun pad bewandelen hier op Aarde.

Laat mij en de dieren ook jou helpen!

Dus heb jij het moeilijk? Weet je niet meer hoe je verder moet? Waarom zou je het lastige pad kiezen als het makkelijker kan? Laat mij en de dieren jou helpen!
Door middel van een reading/channeling ondersteund door mijn Energetische team en tal van krachtdieren kan ik een licht werpen op jouw pad. Zodat jij moeiteloos weet welke richting jouw ziel uit wil. Boek vandaag nog jouw reading en maak jouw leven weer wat lichter:

https://indigosouls.be/reading-channeling/

Wist je dat je door jouw dier te helpen, je ook altijd jezelf helpt? Want jullie zijn nu eenmaal verbonden. Wil jij ook groeien? Wil je dappere stappen vooruitzetten én wil je een betere verbinding met jouw dier? Kijk dan nu op mijn website en voel op welke manier ik jou en jouw dier kan helpen:

https://indigosouls.be/dieren/

Liefs,
Sarah

PS: ik heb er altijd al van gehouden om mensen en dieren te helpen, dus graag zou ik ook jou willen ondersteunen. Ik wil jou tonen dat door je open te stellen en ‘out of the box’ te denken, je zoveel meer kan bereiken in je leven dan je zelf denkt te kunnen verwezenlijken. Je bent niet alleen!